Boost je business met perfect melkschuim van Latiz

De Lattiz® machine is compact en robuust vormgegeven. En daarom zeker op zijn plaats in uw zaak. En – over plaats gesproken – de machine neemt weinig ruimte in beslag. Er passen zowel koppen onder als kannen. Maar belangrijker dan de vorm zijn voor u natuurlijk de prestaties.
.

De Lattiz® levert een constante barista-kwaliteit melkschuim, eenvoudig met één druk op de knop. De machine houdt met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut ook de grootste drukte bij. Bovendien heeft u geen gedoe meer met schoonmaken. In de machine plaatst u de speciaal ontwikkelde bag-in-box. Deze bevat 4 liter melkproduct met de ideale verhoudingen van eiwitten en vet, voor een uitstekende smaak en een constante barista- kwaliteit melkschuim. Een bag-in-box bevat 140 porties – vergelijkbaar met 17,5 liter gewone melk. En deze is in de machine maar liefst 10 dagen ongekoeld houdbaar.
.
De machine is ontwikkeld voor professionals. Er is geen reiniging nodig: alle onderdelen die met zuivel in contact komen, gooit u in één keer weg als de bag-in-box leeg is.

lattiz

Serveer Kwaliteit.

Hoge kwaliteit melkschuim, kop na kop. Ook perfect voor latte art.

Bespaar Tijd.

Hoge kwaliteit melkschuim met één druk op de knop, zonder wachttijd of reiniging.

Verkoop Meer.

Houd gasten tevreden doordat je meer tegelijk kan bedienen.

MEER INFORMATIE, EEN VRAAG OF EEN OPMERKING? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

WhatsApp chat
Call Now Button