Lattiz

Lattiz – 6 CAPPUCCINO’S PER MIN.

De Lattiz® machine is compact en robuust vormgegeven. En daarom zeker op zijn plaats in uw zaak. En – over plaats gesproken – de machine neemt weinig ruimte in beslag. Er passen zowel koppen onder als kannen. Maar belangrijker dan de vorm zijn voor u natuurlijk de prestaties.
.

De Lattiz® levert een constante barista-kwaliteit melkschuim, eenvoudig met één druk op de knop. De machine houdt met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut ook de grootste drukte bij. Bovendien heeft u geen gedoe meer met schoonmaken. In de machine plaatst u de speciaal ontwikkelde bag-in-box. Deze bevat 4 liter melkproduct met de ideale verhoudingen van eiwitten en vet, voor een uitstekende smaak en een constante barista- kwaliteit melkschuim. Een bag-in-box bevat 140 porties – vergelijkbaar met 17,5 liter gewone melk. En deze is in de machine maar liefst 10 dagen ongekoeld houdbaar.
.
De machine is ontwikkeld voor professionals. Er is geen reiniging nodig: alle onderdelen die met zuivel in contact komen, gooit u in één keer weg als de bag-in-box leeg is.

Lattiz
MEER INFORMATIE, EEN VRAAG OF EEN OPMERKING? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!
Call Now Button
WhatsApp chat