Koffiemachines

Ottima

OTTIMA – Ambacht en kwaliteit

De Ottima, te kiezen in twee of drie groepen, is een klassieke pistonmachine voor de horecaondernemer die voor kwaliteit kiest. Deze machine heeft twee roestvrijstalen stoompijpen zodat je de mooiste cappuccino’s en latte’s kan maken en een heetwatergroep voor thee. Het waterniveau wordt elektronisch gecontroleerd en iedere groep heeft zijn eigen verwarmingselementen.
.
De 2 kilogram zware groepen, uitermate belangrijk voor de kwaliteit van de espresso en koffie, zijn vervaardigd uit messing met een infusie- en extractie systeem. Dus structureel maak je heerlijke koffies voor je gasten!
.
De Ottima is tevens toegankelijk want wij sluiten ‘m gewoon aan voor je op 220V.
.
Nu vanaf € 15,00 per kilo, zonder verdere investering!

Futurmat – Uitgebreid en authentiek

Deze machine is de keus van de horecaondernemer die kiest voor kwaliteit, capaciteit en uitgebreide mogelijkheden. En voor het mooiste, authentieke design. Kies uit twee of drie extra zwaar uitgevoerde groepen. Water- en stoomdruk worden constant gemonitord. Met de elektronisch geprogrammeerde dosering heb je nog meer controle. En door de constante temperatuur en de fantastische crema-laag schenk je gegarandeerd iedere keer opnieuw het optimale kopje koffie. Alle materialen in het servicegedeelte zijn van hoogwaardig roestvrij staal, uitermate duurzaam en eenvoudig te reinigen.
.
Nu vanaf € 16,00 per kilo, zonder verdere investering!

Futurmat
Q10

Q10 – ON-DEMAND Molen

Voor het perfecte resultaat moet je kiezen voor een On-Demand molen.

Onze Q10 maalt je bonen altijd vers en ook nog eens heel snel: een dubbele dosering binnen 3,5 seconde!
.
De hoogwaardige maalschijven zijn “lifetime” en malen dus zonder slijtage die de kwaliteit zou beïnvloeden. Daarnaast zorgt de nauwkeurige maling voor het mooiste resultaat en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: “altijd vers”!
.
We realiseren niet alleen een nauwkeurige maling maar ook de maaltijd kunnen we precies instellen, daardoor bereiken we de perfecte doorlooptijden.
.
Met de BlackStockDeal krijg je één of twee molens in bruikleen in combinatie met een pistonmachine!

Lattiz – 6 CAPPUCCINO’S PER MIN.

De Lattiz® machine is compact en robuust vormgegeven. En daarom zeker op zijn plaats in uw zaak. En – over plaats gesproken – de machine neemt weinig ruimte in beslag. Er passen zowel koppen onder als kannen. Maar belangrijker dan de vorm zijn voor u natuurlijk de prestaties.
.

De Lattiz® levert een constante barista-kwaliteit melkschuim, eenvoudig met één druk op de knop. De machine houdt met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut ook de grootste drukte bij. Bovendien heeft u geen gedoe meer met schoonmaken. In de machine plaatst u de speciaal ontwikkelde bag-in-box. Deze bevat 4 liter melkproduct met de ideale verhoudingen van eiwitten en vet, voor een uitstekende smaak en een constante barista- kwaliteit melkschuim. Een bag-in-box bevat 140 porties – vergelijkbaar met 17,5 liter gewone melk. En deze is in de machine maar liefst 10 dagen ongekoeld houdbaar.
.
De machine is ontwikkeld voor professionals. Er is geen reiniging nodig: alle onderdelen die met zuivel in contact komen, gooit u in één keer weg als de bag-in-box leeg is.

Lattiz
Schaerer_Soul-tbv-Hoteldebotel

SCHAERER COFFEE SOUL – DESIGN EN KWALITEIT

Een volautomaat met design van deze tijd, het melkschuim van de beste Barista, betrouwbaarheid en unieke kwaliteit koffie, dat is de Schaerer Coffee Soul!
.
Een investering van € 12.500 is niet nodig, met de BlackStockDeal krijg je de Soul in bruikleen en dat al vanaf € 18,50 per kilo!
.
Deze laatste generatie Zwitserse perfectie blinkt uit vanwege de eenvoud in bediening met het intuïtieve 8” touch display. Het gepatenteerde BestFoam melksysteem zorgt voor Barista kwaliteit melkschuim met een sensor voor de perfecte temperatuur en daardoor ook nog eens beschermd tegen bederf.
.
Nu vanaf € 18,50 per kilo, zonder verdere investering!

SCHAERER COFFEE ART PLUS – POWER EN KWALITEIT

De ondernemer die kiest voor een volautomaat, kiest met de Schaerer Coffee Art Plus voor maximale productiecapaciteit, bedrijfszekerheid en de beste kwaliteit. We horen je denken: “Een volautomaat in deze klasse kost toch zeker €15.000?” Nee hoor, deze BlackStockDeal is er al vanaf €19,50 per kilo, zonder verdere investering.
Deze machine kent een grote productdiversiteit en levert tot 350 producten per uur. Je kunt met gemak koffie tappen, heet water tappen en stoom gebruiken. En dat allemaal tegelijk.
.
De Schaerer Coffee Art Plus beschikt bovendien over een uitgebreid melksysteem, is eenvoudig te reinigen en kan zijn drie boilers tegelijkertijd opwarmen. Ten slotte ziet hij er ook nog eens fantastisch uit. Het is met recht een topapparaat met topprestaties.
.
Nu vanaf € 19,50 per kilo, zonder verdere investering!

Schaerer-coffee-art
MEER INFORMATIE, EEN VRAAG OF EEN OPMERKING? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!
Call Now Button
WhatsApp chat