Horeca Specialist

SERVICE

Als klant van BlackStock krijg je van ons een koffiemachine in bruikleen. En dat niet alleen, we stellen hem ook voor je af en we komen hem regelmatig een servicebeurt geven. Is hij stuk? Dan komen we hem repareren. Want echte kwaliteit lever je met een geweldige machine. Onze roots liggen in de horeca en we kennen de druk om continu hoge kwaliteit te leveren. Onze gekwalificeerde, koffiegekke medewerkers staan 7 dagen per week paraat voor je, ook in de weekenden waar jij ons het meest nodig hebt!

TRAINING

BlackStock haalt niet alleen het beste uit je koffie, maar ook uit jou. Daarom bieden wij je de mogelijkheid onze Barista Training te volgen. Jij en je collega’s leren de basisvaardigheden van het instellen van apparatuur, espresso maken en melk opschuimen. Zo leer je je koffiemachine van binnen en van buiten kennen, zodat je precies weet wat je moet doen om je gasten het lekkerste kopje koffie te schenken.

BRANDING

BlackStock is beleving: fris, stoer en van deze tijd!  Wij helpen je dit over te brengen op jouw gasten door middel van servies, kleiding, een koffiekaart en promotiemiddelen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je klanten te verwennen met een heerlijke kop koffie van topkwaliteit.

blackstock branding
WhatsApp chat
Call Now Button